Clément Rhum Agricole Blanc 50% Vol. 1l | Kúpiť rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Rhum Agricole Blanc 50% Vol. 1l

1.40 kg
Objavte jedinečný chuťový zážitok s Clément Rhum Agricole Blanc. Tento prémiový biely rum, ručne vyrábaný na Martiniku, prenesie vaše zmysly do tropického raja. Jeho plná chuť, ktorá sa môže pochváliť silným 50 % obsahom alkoholu, je ideálna na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do exotických koktailov. Každý dúšok s nádychom čerstvej cukrovej trstiny a štipľavých citrusov sľubuje odvážny a uspokojujúci zážitok. Či už ste milovníkom rumu alebo zvedavým nováčikom, Clément Rhum Agricole Blanc je vzrušujúcim prírastkom do každej zbierky alkoholu. Pozdvihnite úroveň svojich destilátov, objavte svet Clément ešte dnes!

33,69 €

33,69 € Bez DPH

Popis
Zažite chuť Karibiku s Clément Rhum Agricole Blanc. Tento prémiový biely rum, vyrobený v sviežej krajine Martiniku, musí mať každý nadšenec rumu. Vďaka silnej sile to nie je obyčajný destilát.

Clément Rhum Agricole Blanc sa destiluje z čerstvo vylisovanej šťavy z cukrovej trstiny, a nie z melasy, čo mu dodáva jedinečnú sviežu a živú chuť. Jeho svieža, čistá chuť je plná tónov zrelého ovocia, divokého korenia a náznaku trávnatej cukrovej trstiny. Tento rum je skutočným odrazom svojho tropického pôvodu a vezme vaše chuťové bunky na cestu do slnkom zaliatych polí francúzskeho Karibiku.

Vysoký objem alkoholu dodáva rumu hĺbku a intenzitu chuťového profilu, vďaka čomu je ideálny na prípravu silných a odvážnych koktailov. Vyskúšajte ho v klasickom punči Ti' Punch alebo ho použite na dodanie šťavy svojim obľúbeným nápojom na báze rumu. Vďaka svojej robustnej chuti a hladkému záveru je Clément Rhum Agricole Blanc ideálny aj na popíjanie čistého rumu alebo s ľadom.

Tento biely rum balený v elegantnej litrovej fľaši nielen dobre chutí, ale aj skvele vyzerá na vašom domácom bare alebo v skrinke s alkoholom. Je to aj premyslený darček pre milovníka rumu vo vašom živote.

Vyskúšajte jedinečnú chuť Clément Rhum Agricole Blanc ešte dnes a preneste svoje zmysly do srdca Karibiku. Nie je to len fľaša rumu, je to pozvánka na objavovanie rozmanitých chutí Martiniku a bohatej histórie výroby agricole rumu. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta Clément Rhum Agricole Blanc a objavte svoj nový obľúbený destilát.
Tabuľka dát
Clément
Nové
chat Komentáre (0)