A.H. Riise Royal DANISH NAVY Rum 40% Vol. 0,35l | Karibský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

A.H. Riise Royal DANISH NAVY Rum 40% Vol. 0,35l

1.00 kg

26,19 €

26,19 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si bohatú, jemnú chuť rumu A.H. Riise Royal Danish Navy. Tento vynikajúci destilát je poctou historickým väzbám medzi dánskou Západnou Indiou a Dánskym kráľovským námorníctvom. Vychutnajte si výrazné tóny tropického ovocia, ako je mango, ananás a pomaranč, dokonale vyvážené s nádychom vanilky a sladkého karamelu.

Každý dúšok tohto výnimočného rumu vás prenesie na žiarivé, slnkom zaliate pobrežie Karibiku. Rum A.H. Riise Royal Danish Navy je starostlivo vyrábaný a ctí si tradíciu, ktorá trvá už niekoľko storočí. Tento rum je dokonale vyzretý, výsledkom čoho je robustný destilát, ktorý je komplexný a zároveň neuveriteľne jemný.

Či už ste skúsený znalec rumu alebo príležitostný nadšenec, oceníte vynikajúcu kvalitu a jedinečný charakter tohto rumu. Je ideálny na popíjanie čistý, s ľadom alebo ako základ aromatického kokteilu.

Vďaka svojej bohatej histórii a výnimočnej chuti je rum A.H. Riise Royal Danish Navy viac ako len nápoj - je to zážitok. Prečo si teda nedopriať fľašu ešte dnes? Zažite kráľovský štandard rumu a vydajte sa na cestu chutí s rumom A.H. Riise Royal Danish Navy Rum.

Nezabudnite, že najlepšie momenty v živote si zaslúžia najlepší rum. Urobte tieto chvíle nezabudnuteľnými s rumom A.H. Riise Royal Danish Navy Rum.
Tabuľka dát
A.H. Riise
Nové
chat Komentáre (0)