Shizuoka United S Single Malt Japanese Whisky 2023 Summer Edition 50,5% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Shizuoka United S Single Malt Japanese Whisky 2023 Summer Edition 50,5% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.00 kg

163,09 €

163,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Shizuoka United S Single Malt Japonci Whisky 2023 Summer Edition, prémiový destilát, ktorý stelesňuje podstatu tradičného japonského remeselného spracovania whisky. Táto limitovaná edícia whisky, plnená do fliaš s pôsobivým obsahom 50,5 % objemu, je dôkazom záväzku značky ku kvalite a inováciám. Prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

**Kľúčové vlastnosti**

* **Limitovaná edícia**: Shizuoka United S Single Malt Japonská Whisky 2023 Summer Edition je špeciálnym vydaním, vďaka ktorému je jedinečným doplnkom každej zbierky whisky. Táto exkluzivita dodáva výrobku prvok prestíže, čím zvyšuje jeho príťažlivosť pre nadšencov whisky.

* **Vysoký objem alkoholu**: Táto whisky, plnená do fliaš s objemovou hmotnosťou 50,5 %, ponúka robustný zážitok s plným telom. Tento vysoký obsah alkoholu prispieva k bohatšiemu chuťovému profilu, vďaka čomu je každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom.

* **Elegantná darčeková krabička**: Každá fľaša sa dodáva v nádherne spracovanej darčekovej škatuli, ktorá je ideálnym darčekom pre znalcov whisky. Krabička nielenže dodáva výrobku estetický vzhľad, ale poskytuje aj ďalšiu vrstvu ochrany počas prepravy.

* **Japonské remeselné spracovanie**: Shizuoka United S Single Malt Japonsko Whisky je produktom tradičných japonských techník výroby whisky. Tento záväzok k autenticite zaručuje vysokokvalitný výrobok, ktorý si ctí bohaté dedičstvo výroby japonskej whisky.

**Ako si vychutnať svoju Whisky**

Ak chcete plne oceniť whisky Shizuoka United S Single Malt Japonsko Whisky, nalejte malé množstvo do pohára na whisky. Jemne ju roztočte, aby sa uvoľnila aróma, a potom si chvíľu vychutnajte vôňu, než si dáte dúšok. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo s trochou vody, aby ste odomkli rôzne chuťové profily. Nezabudnite piť zodpovedne a vychutnajte si každý dúšok, aby ste si tento prémiový destilát naplno vychutnali.

V porovnaní s inými letnými edíciami whisky na trhu je Shizuoka United S Single Malt Japonská Whisky 2023 Summer Edition vyniká vysokým objemom alkoholu, statusom limitovanej edície a tradičným japonským remeselným spracovaním. Napriek týmto prémiovým vlastnostiam zostáva jej cena konkurencieschopná a ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality.

Vo svete prémiových liehovín je Shizuoka United S Single Malt Japonská Whisky 2023 Summer Edition je výnimočnou voľbou. Jej robustný chuťový profil, vysoký obsah alkoholu a status limitovanej edície z nej robia povinnú výbavu každého nadšenca whisky. Či už ste skúsený zberateľ alebo nováčik vo svete whisky, táto letná edícia vás určite zaujme.

Nezabudnite, že spoločnosť Shizuoka United S Single Malt Japonská Whisky nie je len nápoj - je to zážitok. Od okamihu otvorenia elegantnej darčekovej krabičky až po posledný dúšok ste súčasťou tradície, ktorá si ctí bohaté dedičstvo výroby japonskej whisky. Tak prečo čakať? Zažite ten rozdiel ešte dnes so značkou Shizuoka United S Single Malt Japonská Whisky 2023 Summer Edition.
Tabuľka dát
Kanosuke
Nové
chat Komentáre (0)