Nikka Coffey Grain Whisky 45% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nikka Coffey Grain Whisky 45% Vol. 0,7l

1.40 kg

48,29 €

48,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vstúpte do sveta prémiovej japonskej whisky s Nikka Coffey Grain Whisky. Tento vynikajúci destilát je oslavou remeselnej zručnosti, tradície a umenia výroby whisky. Táto whisky, ktorá sa vyrába v nepretržitých destilačných zariadeniach Coffey v liehovare Miyagikyo, sa môže pochváliť jedinečnou komplexnosťou obilia, ktorá je skutočným potešením pre vaše chuťové poháriky.

Obilná whisky Nikka Coffey Whisky nie je bežná obilná whisky. Jej hlboká, bohatá chuť je dôkazom časom overeného procesu destilácie, ktorý zaručuje, že každý dúšok je luxusným zážitkom. Whisky je charakteristicky sladká s tónmi tropického ovocia, karamelového popcornu a náznakom kokosu, ktoré sú vyvážené jemným korením, ktoré dodáva teplo bez toho, aby zahlcovalo chuťové bunky. Záver je dlhý a hladký a zanechá vo vás chuť na ďalšie.

Táto whisky je všestranná, takže je ideálna na vychutnávanie čistej, s ľadom alebo v kokteiloch. Je vynikajúcou voľbou pre znalcov whisky aj pre tých, ktorí svet japonských destilátov ešte nepoznali. Nikka Coffey Grain Whisky nie je len nápoj, je to zážitok, cesta bohatou históriou a rafinovanou chuťou japonskej whisky.

Či už teda hľadáte dokonalý darček pre milovníka whisky, alebo objavujete svet japonských liehovín, Nikka Coffey Grain Whisky je to, čo musíte mať. Ponorte sa do hrejivých, sofistikovaných a lákavých chutí tejto výnimočnej whisky. Nebudete ľutovať.
Tabuľka dát
Nikka Whisky
Nové
chat Komentáre (0)