Vizcaya Cuban Formula Rum Cask 12 40% Vol. 0,7l | Dominikánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vizcaya Cuban Formula Rum Cask 12 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si hladkú a bohatú chuť kubánskeho rumu Vizcaya Cuban Formula Cask. Tento rum, ručne vyrábaný s dôkladnou pozornosťou k detailom, je chuťou Karibiku, ideálny pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. So zmesou tropického korenia a tónmi vanilky je potešením pre zmysly. Či už ho popíjate čistý, alebo ho miešate do svojho obľúbeného kokteilu, tento rum si určite obľúbia všetky davy. Vyskúšajte výnimočnú kvalitu a jedinečný charakter rumu Vizcaya Cuban Formula Cask a vneste do svojich večerov nádych kubánskeho luxusu.

30,39 €

30,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Vizcaya Cuban Formula Rum Cask, vynikajúcu zmes najlepších rumov, ktoré dokonale dozrievajú v dubových sudoch. Tento prémiový rum je oslavou tradičného umenia výroby kubánskeho rumu a ponúka hladkú, bohatú a plnú chuť, ktorá poteší vaše zmysly.

Náš sudový rum Vizcaya Cuban Formula nie je priemerný rum. Každý dúšok odhaľuje vrstvy komplexných chutí, od počiatočného výbuchu tropického ovocia a korenia až po pretrvávajúce tóny karamelu a vanilky. Proces zrenia v prémiových dubových sudoch mu dodáva výraznú hĺbku a charakter, vďaka čomu je ideálnou voľbou na vychutnávanie čistého rumu, s ľadom alebo vo vašom obľúbenom kokteile.

Či už ste znalec rumu, alebo nováčik vo svete kvalitných destilátov, Vizcaya Cuban Formula Rum Cask na vás zapôsobí svojou kvalitou a sofistikovanosťou. Jedinečná kubánska receptúra prináša autentickú chuť, ktorá ho odlišuje od ostatných rumov. Nie je to len nápoj, je to zážitok, cesta späť v čase do srdca bohatého dedičstva výroby rumu na Kube.

Tak prečo čakať? Doprajte si vznešenú chuť rumu Vizcaya Cuban Formula Cask. Je to malá ochutnávka Kuby, ktorá čaká na objavenie. Ponorte sa do jeho tepla, komplexnosti a šarmu a nechajte sa ním preniesť do pulzujúcich ulíc Havany. Nie nadarmo je považovaný za jeden z najlepších rumov na svete - prečo sa o tom nepresvedčiť na vlastnej koži? Doprajte si luxusnú chuť kubánskeho rumu Vizcaya Formula Cask ešte dnes. Zaslúžite si ho!
Tabuľka dát
Vizcaya
Nové
chat Komentáre (0)