Ron Larimar 5 Years Old Small Batch Rum Peated Single Malt Cask Finish 40% Vol. 0,7l | Dominikánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Larimar 5 Years Old Small Batch Rum Peated Single Malt Cask Finish 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, komplexnú chuť malosériového rumu Ron Larimar. Táto jedinečná liehovina je dokonale vyzretá a môže sa pochváliť dokončením v rašelinových sudoch po jednej slade, čo jej dodáva hĺbku. Výsledok? Zaujímavá zmes tradičnej rumovej sladkosti s jemným dymovým podtónom. Tento rum sa vyrába v malých dávkach, aby sa zabezpečila kvalita a konzistencia, vďaka čomu je každý dúšok príjemným zážitkom. Či už ste znalec rumu alebo príležitostný fanúšik, ktorý hľadá niečo nové, rum Ron Larimar Small Batch je dokonalým doplnkom vašej zbierky. Ponorte sa do znamenitej chuti tohto rumu ešte dnes a zažite rozdiel na vlastnej koži.

30,39 €

30,39 € Bez DPH

Popis
Doprajte si nádherne bohatú chuť malosériového rumu Ron Larimar, výnimočného destilátu, ktorý musia mať všetci znalci rumu. Tento dráždivý nápoj zreje päť rokov a ponúka vyzretú chuť, ktorá nemá vo svojej triede konkurenciu. Tento rum vyrábaný v malých šaržiach sa môže pochváliť exkluzívnou kvalitou, ktorá ho odlišuje od ostatných.

Záver z rašelinového suda po jednej sládkovici dodáva jeho chuti zaujímavý nádych. Dodáva mu dymový, zemitý tón, ktorý skvele dopĺňa prirodzenú sladkosť rumu. Výsledok? Dobre vyvážený a komplexný chuťový profil, ktorý vaše chuťové poháriky vezme na nezabudnuteľnú cestu.

Tento rum s veľkorysým 40 % objemom sa nezdržiava tým, že vám poskytne robustný a plný zážitok. Každý dúšok je oslavou odvážnych chutí v kombinácii s jemnosťou, ktorú dokáže ponúknuť len starostlivo vyzretý rum.

Rum Ron Larimar Small Batch je ideálny na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do obľúbených koktailov a je všestranným doplnkom vašej skrinky s alkoholom. Či už ste skúsený nadšenec rumu alebo nováčik vo svete liehovín, určite oceníte prvotriednu kvalitu tohto nápoja.

Neváhajte a doprajte si bohatú, dymovú a sladkú symfóniu chutí, ktorú rum Ron Larimar Small Batch Rum prináša. Zažite hrejivosť, hĺbku a šarm tohto výnimočného destilátu. Vaše chuťové poháriky vám za to poďakujú!
Tabuľka dát
Ron Larimar
Nové
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)