Whitley Neill ORIGINAL Dry Gin 43% Vol. 1l | Anglický gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whitley Neill ORIGINAL Dry Gin 43% Vol. 1l

1.40 kg
Whitley Neill Original Dry Gin je vaša vstupenka na prvotriedny koktailový zážitok. Tento ručne vyrábaný gin pochádzajúci z Anglicka určite podráždi vaše chuťové bunky svojou živou zmesou exotických rastlinných látok. Destilovaný do dokonalosti je ideálny na prípravu osviežujúceho ginu s tonikom alebo sofistikovaného martini. Či už ste znalec ginu alebo koktailový nadšenec, Whitley Neill Original Dry Gin nesmie chýbať vo vašej skrinke s alkoholom. Tak prečo čakať? Doprajte si bohatú, jemnú chuť tohto prémiového ginu ešte dnes!

26,69 €

26,69 € Bez DPH

Popis
Objavte vynikajúcu chuť ginu Whitley Neill Original Dry. Tento gin, ktorý sa dokonale vyrába v malých sériách, je nádhernou zmesou tradičných a moderných botanických látok, čoho výsledkom je jemná a sofistikovaná chuť. Jedinečný charakter tohto ginu vychádza z infúzie exotických afrických rastlinných zložiek vrátane plodov baobabu a kapských egrešov. Tieto exotické ingrediencie sa hladko miešajú s klasickými botanickými zložkami ginu, ako je borievka, koriander a citrónová kôra, čím vytvárajú skutočne jedinečný chuťový profil.

Whitley Neill Original Dry Gin je oslavou dobrodružného ducha rodiny Neillovcov. Je to gin, ktorý vzdáva hold živým a bohatým krajinám Afriky, kam sa vydali predkovia rodiny. Každý dúšok vás prenesie na cestu a robí z neho oveľa viac než len gin.

Tento gin so svojimi 43 % objemu alkoholu je veľmi silný, ale vďaka svojej jemnej chuti je ideálny na popíjanie čistý alebo na miešanie do vašich obľúbených koktailov. Nalejte ho na ľad, zmiešajte s tonikom alebo obľúbeným miešaným nápojom a ozdobte plátkom citróna alebo vetvičkou čerstvého rozmarínu, aby ste zvýraznili jeho komplexnú chuť.

Tento prémiový gin sa dodáva v nádhernej litrovej fľaši, ktorá je fantastickým doplnkom vášho domáceho baru alebo ideálnym darčekom pre milovníkov ginu. Vďaka svojmu bohatému dedičstvu, jedinečným zložkám a výraznej chuti nie je Whitley Neill Original Dry Gin len nápojom, ale aj zážitkom. Objavte ducha dobrodružstva v každej kvapke.

Nezabudnite, že Whitley Neill Original Dry Gin nielen skvele chutí, ale aj rozpráva príbeh. Či už ste skúsený nadšenec ginu alebo nováčik vo svete liehovín, tento gin sľubuje nezabudnuteľnú cestu chuti a objavovania. Vyskúšajte rozdiel Whitley Neill ešte dnes.

Tento opis produktu bol optimalizovaný pre SEO, aby ste z neho vyťažili čo najviac. Objednajte si fľašu ginu Whitley Neill Original Dry ešte dnes a vydajte sa na podmanivé chuťové dobrodružstvo!
Tabuľka dát
Whitley Neill
Nové
chat Komentáre (0)