Momentum Holy Basil German Dry Gin 44% Vol. 0,7l in Tonkrug | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Momentum Holy Basil German Dry Gin 44% Vol. 0,7l in Tonkrug

1.40 kg
Oplev den guddommelige smag af Momentum Holy Basil German Dry Gin! Denne førsteklasses gin i en rustik tonkrug leverer en unik blanding af botaniske ingredienser til den ultimative gin-connaisseur. Dens fremtrædende ingrediens, hellig basilikum, giver en uovertruffen frisk, aromatisk smag, der vil transportere dine smagsløg til hjertet af Tyskland. Perfekt til en klassisk gin og tonic eller en kreativ cocktail - denne gin er et must-have for enhver kræsne dranker. Sip, smag og nyd Momentum!

46,59 €

46,59 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Momentum Holy Basil German Dry Gin, en unik spiritus, der er mesterligt fremstillet til at løfte din gin-oplevelse. Denne gin, der har til huse i en rustik Tonkrug, er en perfekt blanding af tidløs tradition og moderne innovation.

Fra første slurk vil du blive fordybet i en symfoni af smag. Ginens sjæl er den hellige basilikum - en urt, der er kendt for sin duftende, let søde profil. Den er blandet med et udvalg af botaniske ingredienser, som skaber en kompleks, men harmonisk smag. Hver slurk er en rejse, der tager dig gennem et landskab af smage - sprøde enebær, et strejf af citrus og de varme, jordagtige noter fra den hellige basilikum.

Men denne gin handler ikke kun om, hvad der er indeni. Tonkrug er et nik til de klassiske opbevaringskar, der blev brugt i gamle dage, og tilføjer et strejf af nostalgisk skønhed til din bar. Den er også med til at bevare ginens kvalitet og friskhed og sikrer, at hvert glas er lige så godt som det første.

Uanset om du er gin-kender eller en nysgerrig entusiast, er Momentum Holy Basil German Dry Gin en flaske, du vil have stående på din hylde. Dens exceptionelle kvalitet og distinkte smag gør den perfekt til at drikke ren, blande i cocktails eller give som gave til en anden gin-elsker.

Oplev Momentum Holy Basil German Dry Gin - en unik spiritus, der er mere end bare gin. Det er en oplevelse, en rejse, et øjeblik af ren nydelse. Så hvorfor vente? Tilføj denne perle til din samling, og nyd essensen af tysk håndværk for hver slurk.
Produktinformation
Momentum
Ny
chat Anmeldelser (0)