Wilhelm Steirisches Zirberl 30% Vol. 0,35l | Snaps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wilhelm Steirisches Zirberl 30% Vol. 0,35l

1.40 kg
Tag et øjeblik og nyd den forfriskende smag af Wilhelm Steirisches Zirberl. Denne unikke spiritus er destilleret med omhu i hjertet af Steiermark, og er kendt for sin karakteristiske aroma af Zirbe fyr. Med en let sødme og en behagelig varme i afslutningen, er denne drik perfekt til en afslappende aften eller som et supplement til en god middag. Den er også et fremragende valg for dem, der ønsker at eksperimentere med nye og spændende cocktails. Så, om du er en ægte spiritusentusiast eller blot på udkig efter noget nyt, vil Wilhelm Steirisches Zirberl helt sikkert imponere dig. Prøv det i dag og oplev forskellen!

17,69 €

17,69 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Produkttitel: Wilhelm Steirisches Zirberl

Slip magien fra de østrigske alper løs med vores Wilhelm Steirisches Zirberl. Denne dejlige spiritus bringer den alpine friskhed direkte til dit glas. Den er lavet af håndplukket fyrretræ, eller Zirbe, som de lokale kalder det, og denne unikke drik er en skat fra Steiermark, Østrigs grønne hjerte.

Wilhelm Steirisches Zirberl har en karakteristisk, aromatisk fyrretræssmag, der adskiller den fra mængden. Processen starter med en omhyggelig udvælgelse af de fineste Zirbe-kogler, som derefter lægges i blød i snaps af høj kvalitet. Denne omhyggelige proces sikrer en perfekt blanding af fyrretræets naturlige essenser med spiritussen, hvilket resulterer i en drik, der er lige så forfriskende som bjergluften.

Med et alkoholindhold på 30% er det en dejlig, blød spiritus, der er perfekt at nippe til på en kold aften eller servere til fester. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - hver slurk tager dig med på en rejse gennem Steiermarks betagende landskaber.

Glasflasken på 0,35 liter er elegant og fremhæver spiritussens naturlige ravfarve. Det er også en betænksom gave til spiritusentusiaster eller dem, der sætter pris på unikke, regionale produkter.

Nyd Wilhelm Steirisches Zirberl rent, med is eller som base for kreative cocktails. Det er også en perfekt ledsager til salte snacks og ost. Denne spiritus er ikke bare en drink, det er en smag af østrigsk tradition, et lille stykke af Steiermark, som du kan nyde hvor som helst og når som helst.

Så hvorfor vente? Lad dig friste af Wilhelm Steirisches Zirberls alpine godhed i dag! Det er mere end en drink; det er en rejse, en oplevelse, en smag af den unikke østrigske ånd. Lad den tage dig med til de alpine enge med hver slurk. Smag på traditionen, nyd rejsen!
Produktinformation
Wilhelm
Ny
chat Anmeldelser (0)