Hunter Laing Kill Devil Guyana 12 Years Old Single Cask Rum 2007 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hunter Laing Kill Devil Guyana 12 Years Old Single Cask Rum 2007 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, sofistikerede smag af Hunter Laing Kill Devil Single Cask Rum. Denne unikke guyanske rom, der har lagret i 12 herlige år, er en fryd for ganen. Omhyggeligt aftappet ved 46% volumen, hvilket giver en perfekt balance mellem blødhed og styrke. Hver slurk afslører spændende noter af eksotiske frugter, krydderier og et strejf af egetræ, et vidnesbyrd om den tid, den har tilbragt på et enkelt fad. Denne rom præsenteres i en luksuriøs gaveæske og er den perfekte forkælelse for dig selv eller en betænksom gave til kenderen i dit liv. Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med Hunter Laings Kill Devil Rum. Det er ikke bare en rom, det er en oplevelse.

59,39 €

59,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Glæd dine sanser med Hunter Laing Kill Devil Guyana Single Cask Rum. Destilleret i hjertet af Guyana og lagret til perfektion er denne rom en smag af troperne, du ikke vil glemme. Denne udsøgte spiritus præsenteres i en flot gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til romelskere.

Hver slurk af Kill Devil Guyana Single Cask Rum er en rejse. Den indfanger essensen af de guyanske sukkerrørsmarker, der er fyldt med tropernes rigdom. Den har lagret i over et årti og har en unik dybde i smagen, der både er robust og blød.

Hunter Laing Kill Devil rom er aftappet med en kraftig volumen på 46%, hvilket sikrer, at hver slurk er fyldig og fængslende. Denne single cask-rom har en tydelig karakter, der afspejler individualiteten i det fad, den er lagret på. Fra den første slurk til den sidste er det en opdagelsesrejse.

Denne rom er pakket i en fantastisk gaveæske og er en fremragende gave til enhver lejlighed. Uanset om du skal fejre en særlig begivenhed, leder efter den perfekte julegave eller bare vil forkæle dig selv, er Hunter Laing Kill Devil Guyana Single Cask Rum det helt rigtige valg.

Nyd denne rom ren, over is eller blandet i din yndlingscocktail. Uanset hvordan du vælger at nyde den, er Kill Devil Guyana Single Cask Rum sikker på at imponere. Oplev varmen fra Guyana med hver slurk. Bestil din flaske i dag, og oplev de rige, tropiske noter i denne enestående rom.

Bemærk: Nyd den under ansvar.
Produktinformation
Hunter Laing
Ny
Brand
Hunter Laing
Oprindelsesland
Skotland
Region
Highlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)