Giacosa Fratelli Barolo Bussia DOCG 2016 14,5% Vol. 0,75l | Rødvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Giacosa Fratelli Barolo Bussia DOCG 2016 14,5% Vol. 0,75l

1.40 kg

26,19 €

26,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Giacosa Fratelli Barolo Bussia DOCG. Denne guddommelige rødvin, der kommer fra de legendariske vinmarker i Italien, er et must for enhver vinentusiast. Det er ikke bare endnu en flaske vin, men en rejse gennem den rige, levende smag af Italiens fineste druer.

Hver slurk af Giacosa Fratelli Barolo Bussia DOCG tager dig med til de solbeskinnede vinmarker i Piemonte, som er kendt for deres overlegne druekvalitet. Vinens dybe rubinrøde farve er en fryd for øjet, mens dens komplekse bouquet har antydninger af vanilje, moden frugt og et let strejf af krydderi.

Denne vin er en ideel ledsager til kraftige kødretter eller et klassisk ostefad og tilføjer et strejf af elegance til enhver lejlighed. Den fyldige smag og fløjlsagtige tekstur gør hver slurk til en luksuriøs oplevelse. Giacosa Fratelli Barolo Bussia DOCG har en lang eftersmag og en afbalanceret finish, som vil give dig lyst til mere.

Giacosa Fratelli Barolo Bussia DOCG er perfekt som gave eller blot til at løfte din egen vinsamling og er et sandt vidnesbyrd om italiensk vinfremstillingstradition. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af fine vine med Giacosa Fratelli Barolo Bussia DOCG, dit pas til et italiensk vineventyr. Bestil nu og oplev smagen af italiensk perfektion.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)