Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin 43% Vol. 0,04l | Østrigsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin 43% Vol. 0,04l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin. Denne specielle udgave er en hyldest til den berømte østrigske kunstner Gustav Klimt. Ginnen er tør og intens, med en flot balance mellem de botaniske noter og en let krydret finish. Den er perfekt til at skabe sofistikerede cocktails eller nydes ren, for at sætte pris på dens komplekse smag. Oplev den ægte smag af Wien i hvert sip af denne gin. Den er ikke bare en drik, men en kunstværk i sig selv!

9,29 €

9,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin, en slående blanding af kunst og mixologi. Denne unikke gin er inspireret af de fængslende værker af Gustav Klimt, en berømt symbolistisk maler fra Wien. Ligesom Klimts mesterværker er denne gin en perfekt harmoni af kompleksitet og skønhed.

Oplev en smag af Wien med hver slurk, mens du udforsker de forskellige smagsnuancer i denne exceptionelle dry gin. Den er fremstillet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og har en blød, men alligevel robust profil. Det er en symfoni af botaniske ingredienser, der spiller sammen for at skabe en uforglemmelig smagsoplevelse.

Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin er ikke bare en drink, det er et udtryk for kærlighed til kunst og gin. Det er en hyldest til Wiens rige kulturarv, et nik til byens mest berømte kunstner og et bevis på kunsten at lave gin.

Uanset om du er gin-entusiast, kunstelsker eller bare en, der sætter pris på de finere ting i livet, er denne gin et perfekt valg. Nyd den ren, over is eller i din yndlingsgincocktail. Du vil blive begejstret over dens alsidighed, og hvordan den fremhæver smagen i dine mixere.

Denne gin er mere end bare en flaske på din hylde. Det er en samtalestarter, en øjeblikkelig klassiker og en hyldest til en af de største kunstnere nogensinde. Oplev Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin i dag, og oplev en smag af Wien som aldrig før.

Husk, dette er ikke bare gin, det er et kunstværk. Så hvorfor vente? Lad dig friste af Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin i dag, og lad dine smagsløg opdage et mesterværk.
Produktinformation
Wien Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)