Taittinger Champagne NOCTURNE Sec 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taittinger Champagne NOCTURNE Sec 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Har du brug for en perfekt gave til en speciel begivenhed? Vores Taittinger Champagne NOCTURNE Sec i en smuk gaveæske er et fantastisk valg! Denne udsøgte champagne er kendt for sin bløde, cremede smag og fine bobler, der vil fortrylle enhver champagneelsker. Med et strejf af hvid frugt og honning, er det en vidunderlig ledsager til enhver festlig begivenhed. Giv en smag af luksus med Taittinger Champagne NOCTURNE Sec. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller dine kære med denne lækre champagne i dag!

59,19 €

59,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den udsøgte pragt af Taittinger Champagne NOCTURNE Sec. Denne bemærkelsesværdige champagne er indbegrebet af luksus og raffinement, håndlavet af den ærværdige Taittinger-familie, der er anerkendt verden over for deres mesterskab inden for champagneproduktion.

Taittinger Champagne NOCTURNE Sec er en fascinerende blanding af Chardonnay-, Pinot Noir- og Pinot Meunier-druer. Resultatet er en fristende sprød og alligevel blød champagne med en dejlig duft af ferskner, abrikoser og et strejf af honning. Denne førsteklasses champagne vil fortrylle dine sanser med sin rige, gyldne nuance og vedvarende brus.

En slurk Taittinger Champagne NOCTURNE Sec, og du vil blive transporteret til vinmarkerne i Reims, Frankrig, hvor hver enkelt drue høstes omhyggeligt. Det er ikke bare champagne, det er en fest i en flaske, der lover en uforglemmelig smagsoplevelse med sin komplekse og velafbalancerede smagsprofil.

Uanset om du skal fejre en særlig begivenhed eller blot skåle på en lang dag, er Taittinger Champagne NOCTURNE Sec det perfekte valg. Den slanke og stilfulde flaske, prydet med små bobler og glimt af sølv, er et eksempel på den elegance og storhed, der ligger indeni.

Oplev charmen ved fransk luksus med Taittinger Champagne NOCTURNE Sec. Det er ikke bare en drink, men en oplevelse. Gør dine øjeblikke mindeværdige med denne udsøgte champagne, som er et bevis på Taittinger-familiens urokkelige engagement i kvalitet og raffinement. Skål for de gode tider med Taittinger Champagne NOCTURNE Sec. Det er i sandhed en slurk af himlen.
Produktinformation
Taittinger
Ny
chat Anmeldelser (0)