Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label 12% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label 12% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Åbn proppen, og fejr med stil med Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label. Denne luksuriøse champagne, pakket i en elegant gaveæske, er indbegrebet af fint fransk håndværk. Med et glædeligt udbrud af citrus og sprøde æbletoner garanterer den en smagsoplevelse, der bliver hængende i din gane. Den perfekte gave til særlige lejligheder eller til dem, der bare ønsker at forkæle sig selv med lidt luksus. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en flaske Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label i dag. Fordi livet er for kort til andet end det bedste!

60,29 €

60,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label - en tidløs klassiker, der aldrig svigter. Denne boblende, gyldne nydelse er berømt for sin sprøde, fyldige smag. En slurk af denne luksuriøse champagne transporterer dig til de store vinmarker i Frankrig, hvor hver flaske er fremstillet med kærlighed, tradition og finesse.

Denne Veuve Clicquot-champagne er kendt for sin karakteristiske gule etiket. Denne ikoniske etiket er synonym med ekspertise og elegance over hele verden. Og det handler ikke kun om udseendet! Champagnen indeni er lige så udsøgt som emballagen. Den har en perfekt blanding af Pinot Noir, Chardonnay og Meunier, som giver en unik rig og robust smag.

I munden er denne champagne fyldt med noter af hvid fersken, anis, brioche og røgede mineraler, hvilket skaber en spændende symfoni af smagsnuancer. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende, så man længes efter næste slurk.

Uanset om du skal fejre en særlig begivenhed eller blot skåle på en lang dag, er Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label det perfekte valg. Dens strålende smag og brus gør hvert øjeblik til noget særligt. Kombiner den med dine foretrukne gourmetretter, eller nyd den alene - den er alsidig og ubesværet elegant.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af luksus med Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label. Fordi hver dag fortjener et strejf af glans.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)