Ensō Japanese Whisky 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern und Glasstrohhalmen | Japansk Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ensō Japanese Whisky 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern und Glasstrohhalmen

1.00 kg

47,29 €

47,29 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af japansk Ensō Whisky. Dette førsteklasses tilbud bringer den unikke, århundredgamle tradition for japansk whiskyfremstilling lige til din dør. Pakket i en elegant gaveæske, komplet med to skræddersyede glas og glassugerør, er det den perfekte gave til den seriøse whiskyaficionado eller en dejlig forkælelse til sig selv.

Ensō Whisky er en harmonisk blanding af ingredienser, der skaber en smagfuld symfoni i hver slurk. Med et alkoholindhold på behagelige 40 % giver den den rette balance mellem styrke og finesse. Den rige, varme aroma af denne whisky er en sensorisk introduktion til dens komplekse karakter.

Den første slurk afslører en delikat blanding af søde og røgede smagsnuancer, efterfulgt af et strejf af krydderi, der bliver hængende i ganen. Smagen er fyldig og robust, men alligevel helt glat - et vidnesbyrd om det enestående håndværk, der ligger bag hver eneste flaske.

Hvert gavesæt indeholder to smukke glas, der er designet til at forbedre din whiskysmagningsoplevelse. Glassenes unikke form giver dig mulighed for fuldt ud at værdsætte whiskyens farve og aroma, før du smager på den. Desuden tilføjer de miljøvenlige glassugerør et strejf af raffinement til din hjemmebar.

Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare slapper af efter en lang dag, så er Ensō Japanese Whisky et uovertruffent valg. Det er mere end bare en drink; det er en oplevelse, en rejse gennem den rige arv af japansk whiskyfremstilling.

Der er en grund til, at Ensō er et symbol på oplysning i zenbuddhismen - hver slurk bringer dig tættere på den perfekte tilstand af fred og tilfredshed. Pak gaven med japansk Ensō ud Whisky i dag, og tag på en unik rejse med smag og tradition.
Produktinformation
Enso
Ny
chat Anmeldelser (0)