Tement Welschriesling Opok Südsteiermark DAC 2023 11% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tement Welschriesling Opok Südsteiermark DAC 2023 11% Vol. 0,75l

1.40 kg

14,99 €

14,99 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Tement Welschriesling Opok Südsteiermark DAC, en førsteklasses vin, der bringer charmen fra det sydlige Steiermark til dit bord. Denne elegante hvidvin er et must for vinentusiaster, der sætter pris på en sofistikeret smagsbalance.

Vinen er fremstillet med den største omhu og består af en unik blanding af Welschriesling-druer, der er håndplukket fra de fineste vinmarker i de maleriske landskaber i det sydlige Steiermark. Vinen er derefter modnet til perfektion i vingårdens traditionelle Opok-jord, hvilket tilføjer en karakteristisk kompleksitet til dens smag.

Hver slurk af Tement Welschriesling Opok Südsteiermark DAC er en gastronomisk fornøjelse. Den udviser en levende syre, der er flettet sammen med den beroligende frugtagtige aroma af pære og æble og et strejf af citrus. Denne forfriskende kombination efterlader et langvarigt indtryk på ganen, hvilket gør den perfekt til at drikke i ro og mag eller til at kombinere med en række retter.

Vinen kommer i en stilfuld, elegant flaske, hvilket gør den til en fantastisk gave til vinelskere eller en stilfuld tilføjelse til din vinsamling. Uanset om du er vært for et middagsselskab, fejrer en særlig lejlighed eller bare nyder en stille aften derhjemme, vil denne vin helt sikkert løfte din oplevelse.

Oplev Sydsteiermarks tiltrækningskraft med Tement Welschriesling Opok Südsteiermark DAC - en vin, der virkelig legemliggør regionens ånd i hver eneste lækre slurk.
Produktinformation
Tement
Ny
chat Anmeldelser (0)