Whitley Neill ORIGINAL Dry Gin 43% Vol. 1l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whitley Neill ORIGINAL Dry Gin 43% Vol. 1l

1.40 kg
Whitley Neill Original Dry Gin er din billet til en cocktailoplevelse i verdensklasse. Denne håndlavede gin, der kommer fra England, vil helt sikkert pirre din gane med sin levende blanding af eksotiske botaniske ingredienser. Den er destilleret til perfektion og er ideel til at lave forfriskende gin og tonics eller sofistikerede martinier. Uanset om du er gin-connaisseur eller cocktail-entusiast, er Whitley Neill Original Dry Gin et must-have i dit barskab. Så hvorfor vente? Nyd den rige, bløde smag af denne førsteklasses gin i dag!

26,69 €

26,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Whitley Neill Original Dry Gin. Denne gin er perfekt fremstillet i små partier og er en skøn blanding af traditionelle og moderne botaniske ingredienser, hvilket resulterer i en blød og sofistikeret smag. Den unikke karakter af denne gin stammer fra infusionen af eksotiske afrikanske botaniske ingredienser, herunder Baobab-frugt og Cape Stikkelsbær. Disse eksotiske ingredienser blander sig problemfrit med de klassiske gin-botanicals som enebær, koriander og citronskal og skaber en smagsprofil, der er helt unik.

Whitley Neill Original Dry Gin er en hyldest til Neill-familiens eventyrlyst. Det er en gin, der hylder de levende og rige landskaber i Afrika, hvor familiens forfædre rejste hen. Hver slurk tager dig med på en rejse, hvilket gør den til meget mere end bare en gin.

Med en alkoholprocent på 43% har denne gin masser af kraft, men dens bløde finish gør den perfekt til at drikke ren eller blande i dine yndlingscocktails. Hæld den over is, bland med tonic eller din foretrukne mixer, og pynt med en skive citron eller en kvist frisk rosmarin for at fremhæve dens komplekse smag.

Denne førsteklasses gin kommer i en smukt designet 1-liters flaske, hvilket gør den til en fantastisk tilføjelse til din hjemmebar eller en ideel gave til gin-elskere. Med sin rige arv, unikke ingredienser og karakteristiske smag er Whitley Neill Original Dry Gin ikke bare en drink, det er en oplevelse. Oplev eventyrets ånd i hver eneste dråbe.

Husk, at Whitley Neill Original Dry Gin ikke bare smager godt, den fortæller også en historie. Uanset om du er en erfaren gin-entusiast eller ny i spiritussens verden, lover denne gin en uforglemmelig rejse med smag og opdagelse. Oplev Whitley Neill-forskellen i dag.

Denne produktbeskrivelse er blevet optimeret til SEO for at sikre, at du får mest muligt ud af din online tilstedeværelse. Bestil din flaske Whitley Neill Original Dry Gin i dag, og begiv dig ud på et fængslende smagseventyr!
Produktinformation
Whitley Neill
Ny
chat Anmeldelser (0)