A.H. Riise X.O. Reserve 175 YEARS ANNIVERSARY Rum - Old Edition 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Caribisk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

A.H. Riise X.O. Reserve 175 YEARS ANNIVERSARY Rum - Old Edition 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Fejr med stil med A.H. Riise X.O. Reserve Anniversary Rum, som præsenteres i en luksuriøs gaveæske. Denne gamle udgave af rom er en hyldest til historien og er et udtryk for tidligere tiders håndværk. Nyd den robuste smag, der er rig på antydninger af karamel, tobak og en krydret finish. Den er uovertruffen blød og gør hver slurk til en oplevelse. Denne rom er perfekt som gave eller til din samling, og den er mere end bare en drink - den er en rejse gennem tiden. Oplev arven fra A.H. Riise med denne udsøgte jubilæumsudgave. Nyd traditionen. Nyd smagen.

51,29 €

51,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige historie og smagen af A.H. Riise X.O. Reserve Anniversary Rum, præsenteret i en stilfuld gaveæske. Denne Old Edition Rum er en arv, en fejring af 175 års exceptionel destillation og håndværk. Det er ikke bare en flaske rom, det er et stykke historie, beregnet til dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Hver slurk af A.H. Riise X.O. Reserve transporterer dig til et tropisk paradis, hvor sukkerrørsmarker svajer under den varme sol. Dens fantastiske ravfarve er et vidnesbyrd om de år, den har brugt på at modne og suge omgivelsernes personlighed til sig. Den har en silkeblød, fyldig profil med noter af tørret frugt, krydderier og karamel, og det er en helt enestående rom.

Hver flaske er et vidnesbyrd om A.H. Riises arv og viser raffinement, kvalitet og en smag, der virkelig er uforglemmelig. Denne jubilæumsrom er en hyldest til fortiden og en skål for fremtiden, hvilket gør den til den perfekte gave til romkendere eller en særlig godbid til dig selv.

A.H. Riise X.O. Reserve Anniversary Rum i sin elegante gaveæske er mere end bare en drink; det er en oplevelse. Det er en rejse gennem tiden, en smag af tradition og en fejring af håndværket. Det er en rom, der skiller sig ud, ligesom dem, der vælger at drikke den. Oplev smagens dybde og historiens rigdom med hver eneste tår.
Produktinformation
A.H. Riise
Ny
chat Anmeldelser (0)