Flying Dutchman 3 Years Old Premium Dutch Rum PORT Cask 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Flying Dutchman 3 Years Old Premium Dutch Rum PORT Cask 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Flying Dutchman Premium Dutch Rum, der er modnet på portvinsfade. Denne premium rom er med sin rige og robuste smag en sand fornøjelse for alle rom-entusiaster derude. Den har lagret i tre år og giver en uovertruffen dybde og kompleksitet til din gane og efterlader en vedvarende finish, der er både sød og tilfredsstillende. Det er ikke bare en drink, men en rejse til Holland i hver slurk! Nyd den med is eller bland den i din yndlingscocktail for at få en storslået oplevelse. Prøv Flying Dutchman Premium Dutch Rum i dag - det er et smagseventyr, du ikke vil gå glip af!

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Flying Dutchman Premium Dutch Rum - en dejlig nydelse for alle rom-entusiaster. Denne rom fra øverste hylde er modnet til perfektion i et unikt portvinsfad, hvilket giver den en tydelig smagsprofil, som er uovertruffen i sin klasse. Hver slurk af denne fine hollandske rom vil tage dig med til hjertet af Holland, landet med vindmøller og tulipaner, hvor dette flydende guld blev født.

Flying Dutchman Premium Dutch Rum er fremstillet med stor dygtighed og passion og er et vidnesbyrd om destillationens kunst. Denne sublime spiritus er lagret i tre herlige år og har en rig, kompleks smag, der simpelthen er uimodståelig. Modningstiden på portvinsfade giver den en vis sofistikerethed, som resulterer i en rom, der er glat som silke og lige så luksuriøs.

Denne førsteklasses rom er tappet med en robust volumen på 40%. Men det høje alkoholindhold går ikke på kompromis med smagen. Tværtimod forstærker robustheden rommens dybde og intensitet, hvilket gør hver dråbe til en skat. Flasken på 0,7 liter sikrer, at du har nok af denne gode sag til at dele med venner eller nyde alene.

The Flying Dutchman Premium Dutch Rum er mere end bare en drink - det er en oplevelse. Uanset om du er en romkender eller en afslappet entusiast, vil denne rom helt sikkert imponere. Nyd den med is, bland den i dine yndlingscocktails, eller nyd den rent for virkelig at værdsætte dens kvalitet.

Så hvorfor vente? Gå om bord på Den Flyvende Hollænder, og tag på en bemærkelsesværdig smagsrejse. Denne førsteklasses hollandske rom lover med sin fængslende tiltrækningskraft og enestående smag et eventyr, du sent vil glemme. Lad dig friste af Flying Dutchman Premium Dutch Rum - for du fortjener kun det bedste!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)