Homére Clément Cuvée Rhum Vieux Agricole Hors D'Âge 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Homére Clément Cuvée Rhum Vieux Agricole Hors D'Âge 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den tropiske tiltrækningskraft fra Homére Clément Cuvée Rhum Vieux Agricole Hors D'Âge! Denne førsteklasses rom, som ligger i en stilfuld gaveæske, er en skat fra hjertet af Caribien. Den er lagret til perfekt modenhed og har en fyldig smag, der er lige så levende som dens oprindelse på øen. Med en alkoholprocent på 44% giver den en behagelig, varmende fornemmelse. Denne rom er ikke bare en drink, det er en rejse - den tager dig gennem frodige sukkerrørsmarker med sin dristige, agrariske karakter. Det er en gave, som enhver romelsker vil sætte pris på. Så hvorfor vente? Udforsk den rige arv fra Homére Clément-rom i dag!

91,69 €

91,69 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev glæden ved Homére Clément Cuvée Rhum Vieux Agricole Hors D'Âge, en førsteklasses rom, der fortæller historien om en rig arv og en mesterlig modningsproces. Denne udsøgte rom i en stilfuld gaveæske er en perfekt gave eller en luksuriøs forkælelse til dig selv.

Oplev den overlegne kvalitet af denne Agricole-rom, en specialitet fra det franske Caribien, hvor den fineste sukkerrørsjuice fermenteres og destilleres for at skabe en spiritus, der er lige så raffineret, som den er robust. Homére Clément Cuvée Rhum Vieux Agricole Hors D'Âge er lagret til perfektion og har en rig ravfarve, der antyder dens modne og komplekse smagsprofil.

I næsen kan du forvente en fortryllende blanding af tørrede frugter, honning og et strejf af egetræ, som giver plads til en smag, der er både sød og krydret. Eftersmagen er lang og varmende, et vidnesbyrd om dens aldringsproces. Denne rom er ikke bare en drink, det er en oplevelse, en rejse gennem romfremstillingens historie og håndværk.

Uanset om du er kender eller ny i verden af lagret rom, er Homére Clément Cuvée Rhum Vieux Agricole Hors D'Âge et must-try. Perfekt til at nippe til rent eller nyde med en enkelt isterning, denne rom er en fejring af kunsten at modne og skønheden i enkelhed.

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne luksuriøse rom. Det er mere end en gave, det er en invitation til at opleve charmen ved det franske Caribien, mesterdestillatørernes lidenskab og en vellagret spiritus' tiltrækningskraft. Køb din Homére Clément Cuvée Rhum Vieux Agricole Hors D'Âge i dag, og tag dine smagsløg med på en rejse, de aldrig vil glemme.
Produktinformation
Homére
Ny
chat Anmeldelser (0)